Over ons

Organisatie

Stichting BSO Oog in Al is in 1995 opgericht dóór ouders, vóór ouders uit de wijk Oog in Al, vandaar onze naam. 

Als ouder wil je de beste en meest passende opvang voor je kind op de momenten dat er gewerkt en/of gestudeerd wordt. Ook heb je bewust gekozen voor wonen in Utrecht-West en één van onze twee partner-scholen. Dan is het fijn dat de opvang goed aansluit bij deze keuzes, vanzelfsprekend met een professioneel, passend én voor iedereen prettig aanbod.

Bij BSO Oog in Al geven we kinderen een thuisgevoel als ze niet thuis zijn en een zinvolle en leuke vrijetijdsbesteding als aanvulling op het programma van school. Thuisvoelen bij BSO Oog in Al is mogen zijn wie je bent in een vertrouwde omgeving. Dit geldt voor de kinderen, ouders én onze medewerkers. Wij zetten ons in voor de kleine en de grote stappen die kinderen maken in hun groei en ontwikkeling, en altijd met oog voor de behoefte van elk individueel kind en zijn/haar ouder/verzorger. Zo zorgen wij er samen voor dat je kind de beste aandacht en uitdaging krijgt die mogelijk is.

Stichting

Stichting BSO Oog in Al is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. Wij zijn een kinderopvang met een gezonde bedrijfsvoering, waarbij bedrijfsresultaten rechtstreeks ten goede komen aan de opvang van alle kinderen. Zo doen wij dit al ruim 29 jaar. En daar zijn we trots op.

Bestuur

Annemieke Vermunt

Directeur–bestuurder

Lejla Sendic

Manager BSO

'Wij gaan jullie en de BSO erg missen. Het voelde altijd heel vertrouwd om de kinderen bij jullie achter te laten."

St. Dominicus-
school

OMNI vereniging
Zwaluwen

2e Marnixschool

Scoutinggroep
De Vliegende Pijl

Bibliotheek Utrecht

Het Wilde
Westen

Wijkvereniging Oog in Al

Bij Leontien

De Cereolfabriek
en partners

Mary Made

Expertisecentrum
Kinderopvang

certificaat gezonde kinderopvang

Samenwerking gezonde
kinderopvang

Natuurpedagoog