Zevensprong

BSO Zevensprong is gevestigd in het scoutinggebouw de Vliegende Pijl aan de Racinelaan. Dit is een unieke groene locatie midden in de wijk Oog en Al en bevindt zich op loopafstand van de scholen.

Over Zevensprong

BSO Zevensprong biedt opvang aan de kinderen van groep 4 en 5 van de St. Dominicusschool. Op woensdag en vrijdag vangen we er ook de kinderen van groep 3 t/m 8 van de 2e Marnixschool op. De drie ruimtes in het scoutinggebouw zijn ingericht met verschillende speel- en activiteitenhoeken in een gezellige en huiselijke sfeer. Ook is er een keuken waar we met de kinderen samen lekker koken en bakken.

Wij stimuleren kinderen om naar buiten te gaan, omdat we bewegen belangrijk vinden. In de tuin kan naar hartenlust worden gespeeld in de boomhut en op het duikelrek. Daarnaast gaan wij geregeld naar het nabijgelegen grasveld voor sport- en spelactiviteiten. Maar ook bij slecht weer biedt de grote binnenruimte genoeg ruimte voor een beetje sport en veel spel.

Elke dag worden er verschillende activiteiten aangeboden. De kinderen kunnen zich ook inschrijven voor clubjes, die een aantal weken lang een bepaalde activiteit aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een speurtochtenclub, knutselclub, kook- of fotoclub.

Contact

Telefoon 030–2939261

(bereikbaar ma t/m vrij van 13.30 – 18.15 uur)

BSO Zevensprong
Racinelaan 11a
3533 VL Utrecht

Jessica

Locatie coördinator

'Kinderen worden op een leuke manier uitgedaagd, maar kunnen ook lekker zelf hun gang gaan.'

Het Zevensprong team