Tarieven

Tarieven

Je kunt kiezen uit verschillende contractvormen, die het beste passen bij jouw opvangbehoefte. Uiteraard zijn alle prijzen inclusief eten en drinken.

Dankzij het non-profit karakter van onze kleinschalige organisatie zijn we in staat ouders het laagste tarief uit de wijk te bieden. Goed nieuws dus.

BSO

Je contract bestaat uit opvang tijdens 40 schoolweken en een aantal vakantieweken. Hierbij kun je kiezen uit 3, 6 of 9 vakantieweken.

Bij een 9-weken vakantiecontract ontvang je in de vakantieweken 7,5% korting op het reguliere uurtarief. Bij een 3-weken vakantiecontract rekenen wij in de vakantieweken 7,5% extra op het reguliere uurtarief.

Je hebt per contractdag het aantal gekozen vakantiedagen per kalenderjaar tot je beschikking. Deze zijn vrij inzetbaar tijdens vakanties en studiedagen én in schoolweken voor bijv. een extra middag BSO. De vakantiedagen worden als gehele dagen voor je gereserveerd. Voor de opvang tijdens de vakanties en studiedagen dien je je kind apart in te schrijven, ook als het valt op je vaste contractdag. Je ontvangt hiervoor tijdig een bericht in het ouderportaal.

Bij BSO Oog in Al is er tevens de mogelijkheid van flexibele opvang. Het biedt je de mogelijkheid tot incidentele opvang in school- en/of vakantieweken, indien er plek beschikbaar is.

VSO

Indien je (ook) gekozen hebt voor voorschoolse opvang, is je contract inclusief 3, 6, of 9 keer voorschoolse opvang per contractdag in de vakanties.

Het aantal keer voorschoolse opvang in vakanties is gelijk aan je keuze voor het aantal BSO vakantieweken en kun je inzetten in vakanties en op studiedagen. Voor de voorschoolse opvang tijdens vakanties en studiedagen dien je je kind apart in te schrijven. Ook als deze valt op je vaste contractdag. Je ontvangt hiervoor tijdig een bericht.

Rekentool

Met deze rekentool kunt u gemakkelijk en snel een indicatie krijgen van de netto kosten van de buitenschoolse opvang bij BSO Oog in Al.