Tarieven

Tarieven

U kunt kiezen uit verschillende contractvormen, die het beste passen bij uw opvangbehoefte. Uiteraard zijn alle prijzen inclusief eten en drinken.

Dankzij het non-profit karakter van onze kleinschalige organisatie zijn we in staat per 1-1-2021 het tarief voor BSO en VSO op hetzelfde prijsniveau als in 2020 te houden en kunnen wij ouders het laagste tarief uit de wijk bieden. Goed nieuws dus.

BSO

Uw contract bestaat uit opvang tijdens 40 schoolweken en een aantal vakantieweken. Hierbij kunt u kiezen uit 3, 6 of 9 vakantieweken.

Bij een 9-weken vakantiecontract ontvangt u in vakantieweken 7,5% korting op het reguliere uurtarief. Bij een 3-weken vakantiecontract rekenen wij in vakantieweken 7,5% extra op het reguliere uurtarief.

U heeft per contractdag het aantal gekozen vakantiedagen per jaar tot uw beschikking. Deze zijn vrij inzetbaar tijdens vakanties en studiedagen, maar ook voor een extra (mid)dag opvang. De vakantiedagen worden als gehele dagen voor u gereserveerd. Voor de opvang tijdens de vakanties en studiedagen dient u zich apart in te schrijven. U ontvangt hiervoor een mail van onze klantenservice Debicare.

Bij BSO Oog in Al is er tevens de mogelijkheid van flexibele opvang. Het biedt u de mogelijkheid tot incidentele opvang in school- en/of vakantieweken indien u deze nodig heeft, indien er plek beschikbaar is.

VSO

Indien u (ook) gekozen heeft voor voorschoolse opvang is uw contract per contractdag inclusief 3, 6, of 9 VSO’s in de vakanties.

Het aantal VSO’s is gelijk aan uw keuze voor het aantal BSO vakantieweken en kunt u inzetten in vakanties en op studiedagen. Voor de opvang tijdens de vakanties en studiedagen dient u zich apart in te schrijven. U ontvangt hiervoor een mail van onze klantenservice Debicare.

Rekentool

Met deze rekentool kunt u gemakkelijk en snel een indicatie krijgen van de netto kosten van de buitenschoolse opvang bij BSO Oog in Al.