Rakkers

BSO Rakkers is gehuisvest op korte loopstand van de St. Dominicusschool en biedt opvang aan de kinderen van groep 3 van deze school. Onder BSO-tijd kan er zwemles worden gevolgd bij zwembad Den Hommel.

Over Rakkers

BSO Rakkers biedt opvang voor de kinderen uit groep 3 van de St. Dominicusschool. De locatie bevindt zich aan de Petristraat, rustig gelegen direct achter de Mattheuskerk in een groene, beschutte tuin. Het is 5 minuten lopen vanaf de school naar deze BSO locatie.

BSO Rakkers heeft binnen met de drie groepsruimtes veel lichtinval. De kleuren zijn er rustig, de sfeer is er warm en er is plek voor zowel actieve als rustige activiteiten. Er is onder andere een atelierhoek en een keuken, waar we samen met de kinderen kunnen bakken. De kinderen spelen veilig buiten in de afgeschermde tuin met diverse speeltoestellen, waaronder een boomhut, zandbak, schommel en duikelrek.

Op korte loopafstand van deze BSO locatie is er ook van alles te ontdekken en ondernemen. Een leuk skateparkje ligt tegenover de Mattheuskerk, evenals een speeltuin met daarin een klein panna-veld voor een potje voetbal of hockey, schommel en glijbaan.

BSO Rakkers biedt kinderen de mogelijkheid om onder BSO tijd zwemles te volgen in zwembad Den Hommel. De vaste groepshulp brengt de kinderen lopend naar het zwembad en draagt ze over aan de zweminstructeur. Na afloop van de zwemles halen de ouders de kinderen daar zelf aan het eind van de middag weer op.

Contact

Telefoon 06–47434581

(bereikbaar ma, di en do van 13.30-18.15 uur)

BSO Rakkers
Petristraat 2a
3533 SW Utrecht

Annemarie

Locatie coördinator

'Wat een uitkomst, dat mijn kind onder BSO tijd gewoon zwemles kan volgen.'

Het Rakkers team