Rakkers

BSO Rakkers is gehuisvest op korte loopstand van de St. Dominicusschool en biedt opvang aan de kinderen van groep 3 van deze school. Onder BSO-tijd kan er zwemles worden gevolgd bij zwembad Den Hommel.

Over Rakkers

BSO Rakkers biedt opvang voor de kinderen uit groep 3 van de St. Dominicusschool. De locatie bevindt zich aan de Petristraat 2a, rustig gelegen direct achter de Mattheuskerk in een groene, beschutte tuin. Het is 5 minuten lopen vanaf de school naar deze BSO locatie.

BSO Rakkers heeft binnen met de drie groepsruimtes veel lichtinval. De kleuren zijn er rustig, de sfeer is er warm en er is plek voor zowel actieve als rustige activiteiten. Er is onder andere een atelierhoek en een werkkeuken, waar we samen met de kinderen kook- en bakactiviteiten kunnen ondernemen. De kinderen kunnen veilig buiten spelen in de afgeschermde tuin met onder andere diverse speeltoestellen, een zandbak, schommel en duikelrek.

Op korte loopafstand van deze BSO locatie is er ook van alles te ontdekken en ondernemen. Een leuk skateparkje ligt tegenover de Mattheuskerk, evenals een speeltuin met daarin een klein panna-veld voor een potje voetbal of hockey en onder andere een schommel en glijbaan.

BSO Rakkers biedt kinderen de mogelijkheid om onder BSO tijd zwemles te volgen in zwembad Den Hommel. De vaste groepshulp brengt de kinderen lopend naar het zwembad en draagt ze over aan de zweminstructeur. Na afloop van de zwemles wacht zij de kinderen op en brengt ze weer terug naar de BSO.

Contact

Telefoon 06–47434581

(bereikbaar ma, di en do van 13.30-18.15 uur)

BSO Rakkers
Petristraat 2a
3533 SW Utrecht

Annemarie

Annemarie

Locatie coördinator

'Wat een uitkomst, dat mijn kind onder BSO tijd gewoon zwemles kan volgen.'

Het Rakkers team