Cereol

TopTieners BSO Cereol verzorgt de opvang van de kinderen van groep 6 t/m 8 van de St. Dominicusschool in de oude Cereol fabriek. De Cereolfabriek is het thuis voor onder andere de bibliotheek en ‘Het Wilde Westen’ met haar theaterzaal, sportzaal en haar grote kunstzinnige en creatieve aanbod, waar we graag mee samenwerken.

Over Cereol

TopTieners BSO Cereol is speciaal voor de oudste kinderen van de St. Dominicusschool en maakt gebruik van drie klaslokalen in de Cereol fabriek, elk met een andere functie. Zo is er een atelier, chill room, game room en een multi-media room. Elke BSO-dag zijn er wisselende activiteiten, van ‘Wie is de mol?’-spel tot en met koken en creatieve kunstwerken maken.

Natuurlijk gaan we ook graag naar buiten om lekker te bewegen. Hierbij maken we gebruik van het plein en van het nabij gelegen Park Oog in Al. Met een zelfstandigheidscontract en goede afspraken mogen de kinderen dit ook zonder begeleiding.

De kinderen kiezen zelf of ze mee willen doen aan een activiteit, samen buiten willen spelen of zich even rustig terug willen trekken op een van de loungeplekken.

Het vaste team zorgt met goede begeleiding en persoonlijke aandacht voor een huiselijke en geborgen sfeer.

Contact

Telefoon 06–26830243

(bereikbaar ma, di en do van 13.30 – 18.15 uur)

TopTieners BSO Cereol
E. Meijsterlaan 1d
3533 CK Utrecht

Martine

Locatie coördinator

'De zelfstandigheid van de kinderen wordt hier vergoot. Een huiselijke omgeving met een fijne sfeer waar ze veel kunnen en mogen, maar niets hoeven.'

Het Cereol team