Voorschoolse Opvang

Thuis bij de VSO

Een rustige start van de dag is fijn voor ons allemaal. Toch lukt dat niet altijd vanwege je reistijd of (incidenteel) vroege werktijden. Daarom bieden wij die rustige start van de schooldag.

Je geeft zelf het ontbijt mee, we ontbijten samen en doen iets wat jouw kind fijn vindt om ’s ochtends te doen. En natuurlijk poetsen wij onze tanden, voordat de de school begint en de kinderen naar hun klas worden gebracht.

Openingstijden & locatie

Alle kinderen van groep 1 t/m 8 van de St. Dominicusschool en de 2e Marnixschool worden opgevangen bij de locatie Stoere Stapjes in de St. Dominicusschool.

De kinderen van de 2e Marnixschool worden voor aanvang van school lopend  naar school gebracht.

De VSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.00 uur. Bij voldoende aanmeldingen kan de VSO ook woensdag en vrijdag worden aangeboden.

Tarief

Het tarief van de voorschoolse opvang wordt berekend vanaf 7.00 uur totdat de school van je kind start. Het tarief is gebaseerd op voorschoolse opvang voor 40 schoolweken plus de vakanties zoals gekozen in het BSO vakantiewekenpakket (3, 6 of 9 weken). Het jaartarief is verdeeld over 12 gelijke maanden.

Flexibel

Het is ook mogelijk om incidenteel gebruik te maken van de voorschoolse opvang. Dit kan zelfs een dag van tevoren nog geregeld worden. Uiteraard alleen als er plaats beschikbaar is. Voor informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Debicare.

Afmelden kind

Wil je je kind afmelden voor de VSO, dan kun je dit doen via het ouderportaal, of door te bellen naar 030 24 68 811 of een mail sturen naar stoerestapjes@bso-ooginal.nl.

Contact

VSO in de St. Dominicusschool:

Telefoon 030–2468811

(bereikbaar ma, di en do van 7.00 – 8.25 uur)

BSO Stoere Stapjes
Händelstraat 51
3533 GH Utrecht

Debicare

Telefoon 0180–555911

(bereikbaar ma t/m vrij van 9.00 – 17.00 uur)

Pedagogisch medewerker VSO

Slavica

Met ons VSO aanbod zorgen we voor een rustige start van de dag.