Stampertjes / Schavuiten

BSO Stampertjes & Schavuiten is gehuisvest in de 2e Marnixschool en biedt opvang voor de kinderen uit groep 1-2 en groep 3-4 van deze school.

Over Stampertjes & Schavuiten

De 2e Marnixschool en daarmee ook BSO Stampertjes & Schavuiten zijn tijdelijk gevestigd in Lombok gedurende de renovatie van de school. Per 10 januari 2022 zijn we weer terug aan de Dantelaan 2a

De groep Stampertjes vangt in de 2e Marnixschool de kleuters van groep 1 en 2 van deze school op. De BSO ruimte van Stampertjes grenst aan de kleuterlokalen, na afloop van een schooldag lopen de kinderen dan ook gemakkelijk naar de BSO. Op de eerste verdieping biedt de groep Schavuiten opvang voor de oudere kinderen uit groep 3 en 4. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen van de 2e Marnixschool vanaf 2022 opgevangen met de andere kleuters uit de wijk bij BSO Stoere Stapjes.

De BSO locatie is vertrouwd en veelal kennen de kinderen elkaar al van school en uit de wijk, hierdoor voelen ze zich snel thuis. In een sfeervolle omgeving bieden we diverse speelhoeken met speelgoed voor de verschillende leeftijden. Er is daarnaast voldoende ruimte om aan tafel te knutselen of samen met een pedagogisch medewerker een spelletje te doen.

We zijn ook veel buiten met de kinderen, op het besloten schoolplein of het nabijgelegen speeltuintje. Bij slecht weer kunnen we terecht in de gymzaal van de school. Zowel voor de allerkleinsten als voor de oudere kinderen organiseren we dagelijks diverse activiteiten, onder andere op het gebied van sport, spel en muziek.

Contact

Telefoon 06–47114819

(bereikbaar ma, di en do van 13.30 – 18.00 uur)

BSO Stampertjes & Schavuiten
Maetsuykerstraat 1a
3531 HR Utrecht

Merel

Locatie coördinator

'Mijn dochter komt altijd heel blij thuis van de BSO. Fijn dat het in de school is, waardoor de meeste vriendinnen er ook zitten.'

Het Stampertjes & Schavuiten team