Stoere Stapjes

Stoere Stapjes is de BSO locatie in de St. Dominicusschool (locatie Händelstraat). Doordat deze zich bevindt in het schoolgebouw voelt het veilig en vertrouwd voor de kleuters.

Over Stoere
Stapjes

BSO Stoere Stapjes bevindt zich in de St. Dominicusschool (locatie Händelstraat) en biedt opvang voor de kinderen uit groep 1 en 2 van deze school. Op woensdag en vrijdag vangen we hier ook de kleuters van de 2e Marnixschool op.

Er zitten dus altijd vriendjes en vriendinnetjes op onze BSO. De gezellige ruimtes van de BSO grenzen aan de centrale hal van de school en zijn daarmee dichtbij alle kleuterlokalen. Na afloop van de schooldag lopen de kinderen dan ook gemakkelijk naar Stoere Stapjes. De pedagogisch medewerkers van de BSO vangen hen in de gang al op. Dit zorgt voor een rustige en vloeiende overgang van school naar BSO.

De ruimtes van Stoere Stapjes zijn zo ingericht dat de kinderen lekker kunnen spelen en ontspannen. Er zijn verschillende speelhoeken met gevarieerd speelgoed. Aan de tafels is genoeg ruimte om te knutselen of samen spelletjes te doen.

Ook gaan we veel met de kinderen naar buiten, spelen op het schoolplein, in een van de nabij gelegen parken of speeltuinen en anders (bij slecht weer) in de gymzaal van school. Natuurlijk organiseren wij ook dagelijks afwisselende activiteiten, waaraan de kinderen mee kunnen doen.

Contact

Telefoon 030–2468811

(bereikbaar ma t/m vrij van 13.30 – 18.15 uur)

BSO Stoere Stapjes
Händelstraat 51
3533 GH Utrecht

Charlotte

Locatie coördinator

'De pedagogische medewerkers zorgen voor een fijne en veilige plek voor mijn kind. Geeft echt een thuisgevoel op school!'

Het Stoere Stapjes team