Zwaluwen

TopTieners BSO Zwaluwen bevindt zich in het ruime, sportieve clubgebouw van OMNI vereniging Zwaluwen midden tussen de voetbalvelden en biedt opvang voor de kinderen vanaf groep 6 van de St. Dominicusschool en vanaf groep 5 van de 2e Marnixschool.

Over Zwaluwen

TopTieners BSO Zwaluwen is speciaal voor de oudste kinderen van de St. Dominicus- en 2e Marnixschool. De BSO bevindt zich op fietsafstand van beide scholen net buiten de wijk Oog in Al en heeft twee gezellige groepsruimtes. In de huiskamer beneden kunnen de kinderen lekker chillen, lezen, knutselen, samen een spelletje doen of iets lekkers bakken. De 2e groepsruimte boven is de activiteitenruimte, waar steeds wisselende activiteiten georganiseerd worden, specifiek gericht op de oudere kinderen. Voor de sport- en spelactiviteiten buiten maken we dagelijks gebruik van de voetbalvelden.

De kinderen denken zelf mee over de inrichting van de BSO en de activiteiten die er plaatsvinden. Ook mogen de kinderen zelf kiezen of ze deel willen nemen aan de aangeboden activiteiten, lekker samen gaan spelen of even willen ontspannen.

Omdat TopTieners BSO Zwaluwen in de wijk Welgelegen ligt, fietsen we al jarenlang vanaf school veilig met de groep kinderen naar de BSO. Aan het einde van de middag kunnen de kinderen die dat willen mee terugfietsen naar het schoolplein van de St. Dominicus- en de 2e Marnixschool. Ze fietsen vanaf daar om 18.15u vervolgens zelfstandig naar huis of je kunt je kind op het schoolplein ophalen.

Contact

Telefoon 06–16101091

(bereikbaar ma, di en do van 13.30 – 18.15 uur)

TopTieners BSO Zwaluwen
Grebbeberglaan 4
3527 VX Utrecht

Naomi

Locatie coördinator

'Onze kinderen kunnen zich eindeloos op de sportvelden uitleven. En binnen is er van alles te doen! Mijn kind voelt zich er thuis.'

Het Zwaluwen team