Zwaluwen

BSO Zwaluwen bevindt zich in het ruime, sportieve clubgebouw van OMNI vereniging Zwaluwen midden tussen de voetbalvelden en biedt opvang voor de kinderen vanaf groep 6 van de St. Dominicusschool en vanaf groep 5 van de 2e Marnixschool.

Over Zwaluwen

BSO Zwaluwen bevindt zich op fietsafstand van de scholen net buiten de wijk Oog in Al en heeft twee gezellige groepsruimtes. De ene is de huiskamer waar ruimte is om lekker te lezen of te chillen, te knutselen, samen een spelletje te doen of iets lekkers bakken. De andere ruimte is de activiteitenruimte, waar steeds wisselende activiteiten georganiseerd worden, specifiek gericht op de oudere kinderen. Voor de sport- en spelactiviteiten buiten maken we dagelijks gebruik van de voetbalvelden.

De kinderen denken zelf mee over de inrichting van de BSO en de activiteiten die er plaatsvinden. Ook mogen de kinderen zelf kiezen of ze deel willen nemen aan de aangeboden activiteiten, lekker samen gaan spelen of even willen ontspannen.

Omdat BSO Zwaluwen in de wijk Welgelegen ligt, fietsen we al jaren vanaf school veilig in groepen samen met de kinderen naar de BSO. Aan het einde van de middag kunnen de kinderen die dat willen mee terugfietsen naar het schoolplein van de St. Dominicus- of de 2e Marnixschool. Ze fietsen vanaf daar om 18.15u vervolgens zelf naar huis of u kunt uw kind daar ophalen.

Contact

Telefoon 06–16101091

(bereikbaar ma, di en do van 13.30 – 18.15 uur)

BSO Zwaluwen
Grebbeberglaan 4
3527 VX Utrecht

Noëlle

Locatie coördinator

'Onze kinderen kunnen zich eindeloos op de sportvelden uitleven. En binnen is er van alles te doen! Mijn kind voelt zich er thuis.'

Het Zwaluwen team