Werken bij

BSO Oog in Al

Wie zijn wij?

Stichting BSO Oog in Al heeft zes locaties in Utrecht-West in de wijk Oog in Al. Wij bieden met 40 collega’s voor-, tussen- en naschoolse opvang aan de kinderen van de St. Dominicus- en 2e Marnixschool. Elke BSO locatie heeft een vast team van 4 tot 6 collega’s, wordt aangestuurd door een meewerkend locatie coördinator en ondersteund door een groepshulp. We zijn groot genoeg om gezamenlijk nieuwe dingen te realiseren, maar klein genoeg om als individu het verschil in te maken.

Ons team

Ons betrokken en hechte team bestaat uit professionals in een brede mix van verschillende leeftijden, studieachtergronden, opleidingsniveaus, interesses en werkervaring. Er werken relatief ook veel mannen bij ons. Sommige pedagogisch medewerkers zijn juist creatief, andere meer sportief of gericht op cultuur en drama. Een aantal is zelf ouder van jonge of jongvolwassen kinderen.

Onze opvang

Dagelijks zorgen wij samen met veel zorg en aandacht voor de begeleiding van ‘onze’ BSO kinderen. Wij bieden de kinderen een omgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn. Thuisvoelen bij BSO Oog in Al is mogen zijn wie je bent in een vertrouwde omgeving. Dat geldt voor de kinderen, hun ouders én voor onze teamleden.

Na school worden de kinderen lopend of fietsend opgehaald en ontvangen op hun BSO locatie, die speciaal op hun leeftijdsgroep is afgestemd qua inrichting en activiteiten. Nadat er gezamenlijk iets gegeten en gedronken is en de eerste verhalen zijn verteld, ga je samen met de kinderen lekker aan de slag. We bespreken graag welke locatie, leeftijdsgroep en welk team het beste bij jou, je interesses en talenten past.

Verschillende locaties

De teams van de verschillende locaties werken nauw samen en zorgen zo voor continuïteit en vertrouwde gezichten tijdens de schoolweken én op vakantie- en studiedagen.

Wat bieden wij?

Bij stichting BSO Oog en Al maak je als pedagogisch medewerker écht het verschil doordat we een kleinschalige organisatie zijn. Je draagt samen met je collega’s bij aan de brede ontwikkeling van kinderen, doordat je creatief en vol energie met hen aan het werk bent. Dagelijks spelen we in op de diverse talenten en interesses van de kinderen en bieden we ontspanning. Dit doen we o.a. met gave workshops en activiteiten binnen onze vier pijlers: Muziek, Natuur, Bewegen en Digitale geletterdheid (voor de oudste kinderen).

Omdat we kleinschalig en een maatschappelijke organisatie zijn, worden jouw bijdrage, flexibiliteit en initiatief gezien en gewaardeerd.

Ben je op zoek naar een parttime (bij)baan in een vast team waar jouw initiatief en mening telt? Lees onderstaande vacature van pedagogisch medewerker, groepshulp of stagiaire bij BSO Oog in Al dan snel verder!