Organisatie

BSO Oog in Al is in 1995 opgericht door ouders, voor ouders uit de wijk Oog in Al, vandaar onze naam. Als ouder wil je de beste en meest passende opvang voor je eigen kinderen op de momenten dat er gewerkt en/of gestudeerd wordt. Ook u heeft bewust gekozen voor wonen in Oog en Al en één van onze partner scholen. Dan is het fijn dat de opvang aansluit bij deze keuzes, vanzelfsprekend met een professioneel, passend én voor iedereen prettig aanbod. Thuis als je niet thuis bent, dat is ons streven!
 
De aansturing vanuit ons bestuur borgt dit uitgangspunt nog steeds. Ouders wiens kinderen naar één van onze BSO’s gaan besturen ons team. Een professioneel en gedreven team zorgt voor de uitvoering van de opvang en het blijvend ontwikkelen van ons aanbod. Voor kinderen én ouders. Net als alle kinderopvang organisaties zorgen ook onze oudercommissieleden ervoor dat we BSO (voor) Oog in Al blijven.
 
Om thuis op de BSO te kunnen zijn, bieden wij opvang aan per leeftijdsgroep. Zo is er een rustige plek in school voor de kleinsten en een coole plek voor de groteren, met een programma en voorwaarden die passend zijn voor elke leeftijdsgroep. Op dit moment zijn er vijf BSO’s voor de verschillende leeftijdsgroepen. Op de 2e Marnixschool verzorgt een deel van ons team de tussenschoolse opvang.