VSO algemeen

Een rustige start van de dag is fijn voor ons allemaal. Toch lukt dat niet altijd vanwege uw reistijd of (incidenteel) vroege werktijden. Daarom bieden wij die rustige start van de schooldag. Samen ontbijten en iets doen wat uw kind ’s ochtends fijn vind om te doen. En natuurlijk poetsen wij onze tanden voordat we naar school gaan. Net als thuis dus.

De groep bestaat uit kinderen van groep 1 tot en met 8 en zij worden begeleid door vaste pedagogische medewerkers die ook op de BSO werkzaam zijn.

Openingstijden

De voorschoolse opvang is op alle dagen geopend vanaf 07.00 uur in BSO Stoere Stapjes op de St. Dominicusschool.

Tarief

Het tarief van de voorschoolse opvang wordt berekend vanaf 7.00 uur totdat de school voor uw kind aangaat. Het tarief is gebaseerd op voorschoolse opvang tijdens de 40 schoolweken en in vakanties het gekozen BSO vakantiewekenpakket (6, 8 of 10 weken). Het jaartarief is verdeeld over 12 gelijke maanden.

Flexibel

Geeft het u incidenteel rust om gebruik te maken van de voorschoolse opvang, dan kan dat. Als er plaats beschikbaar is kunt u flexibel gebruik maken van deze opvang. Neem graag contact met ons via a.ooijendijk@debicare.nl of bel ons. Dat kan zelfs een dag van te voren nog.