BSO algemeen

Ons team verzorgt opvang op verschillende tijden gedurende de dag. Elk locatie team doet dat voor haar eigen groep kinderen, zodat er een goed, leuk en uitnodigend aanbod is voor elke leeftijdsgroep. In het kort wat wij uw gezin kunnen bieden.

Voorschoolse opvang

Begint de dag al vroeg voor u? Vanaf 7 uur ’s ochtends starten wij de dag op BSO de Stoere Stapjes. Kinderen van alle leeftijden starten hier in alle rust de dag. De jongsten worden naar hun klas gebracht, de oudere kinderen doen dat zelfstandig. Meer over de voorschoolse opvang …

Tussenschoolse Opvang

Voor kinderen van de 2e Marnixschool verzorgt ons team de tussenschoolse opvang, de overblijf. Gezellig met elkaar eten in de klas, aansluitend naar buiten om op te laden voor de rest van de middag. Voor TSO op de St. Dominicusschool kunt u de site van school raadplegen.

BSO Stoere Stapjes

BSO Stoere Stapjes bevindt zich in de St. Dominicusschool en biedt opvang voor kinderen uit groep 1 en 2 van deze school. Doordat de BSO in de school is gevestigd, kunnen de allerkleinsten zo vanuit de klas naar de BSO lopen.

BSO de Stampertjes

BSO Stampertjes bevindt zich in de 2e Marnixschool en biedt opvang voor kinderen uit groep 1 tot en met 3 voor kinderen van primair de 2e Marnixschool (en St. Dominicusschool). Doordat de BSO in de school is gevestigd kunnen de kinderen zo vanuit de klas naar de BSO lopen, voor de kinderen van de St. Dominicusschool lopen wij rustig naar de BSO toe met vaste begeleiders. Vanaf schooljaar 2018-2019 wordt ook groep 4 van de 2e Marnixschool hier opgevangen en vanaf schooljaar 2019-2020 ook groep 5.
 

BSO de Zevensprong

BSO Zevensprong bevindt zich in het gebouw van de scoutinggroep de Vliegende Pijl en biedt opvang voor kinderen uit groep 3 en 4 van de St. Dominicusschool. Zowel de binnen- als buitenruimte biedt in de sfeer van scouting een leuke ruimte waarbinnen de kinderen kunnen spelen, sporten, ravotten en ontdekken.

BSO Cereol

BSO Cereol bevindt zich in de Cereolfabriek en biedt opvang voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 van primair de St. Dominicusschool. Vanuit de scholen lopen wij naar deze unieke locatie, waar wij vanuit onze eigen BSO, het park Oog in Al én bij onze ‘huisgenoten’ van de Cereolfabriek een breed aanbod voor de oudste kinderen aanbieden.

BSO de Zwaluwen

BSO Zwaluwen bevindt zich in het sportcomplex van Omni Zwaluwen Utrecht 1911 en biedt opvang voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de St. Dominicus en 2e Marnixschool. Deze prachtige faciliteit biedt heel veel mogelijkheden voor sport en spel, de binnenruimte is een gezellige BSO voor de oudste kinderen. De middag begint hier door met elkaar naar de BSO te fietsen.