Tarieven

BSO Oog in Al biedt goede opvang tegen een gunstige ouderbijdrage per maand. Dat komt met name doordat in ons contract alleen de vaste werkelijke opvanguren opgenomen zijn; de tijd na einde schooltijd tegen het geldende uurtarief.
 
U kunt kiezen voor verschillende contractvormen die het beste passen bij uw opvangbehoefte.

BSO

Uw contract omvat opvang tijdens schoolweken en minimaal 6, naar keuze uit te breiden naar 8 of 10, vakantie weken. U heeft per contractdag het aantal gekozen vakantiedagen per jaar tot uw beschikking. Deze zijn vrij inzetbaar tijdens vakanties en studiedagen, maar ook voor een extra (mid)dag opvang. De vakantiedagen worden als gehele dagen voor u gereserveerd.
 
Voor kinderen van de 2e Marnixschool kan de eindtijd van 18.00 uur standaard verlengd worden naar 18.15 uur.

VSO

Voor voorschoolse opvang is het jaarcontract inclusief 6,8 of 10 extra VSO’s. Deze zijn vrij inzetbaar tijdens vakanties en studiedagen, maar ook op een reguliere schooldag als dat past binnen onze groepsgrootte.

TSO

U kunt kiezen voor een vast contract voor één of meerdere dagen. Uiteraard alleen tijdens schoolweken.
 

Tarieven

Alle tarieven van BSO Oog in Al zijn hieronder te downloaden. In deze documenten treft u alle informatie aan die nodig is voor een correcte opgave Kinderopvangtoeslag en controle van uw maandelijkse factuur.

Wilt u de netto kosten van de buitenschoolse opvang bij BSO Oog in Al berekenen?

Met onze rekentool kunt u gemakkelijk en snel een indicatie krijgen van de netto kosten van de buitenschoolse opvang bij BSO Oog in Al.